møter

Å delta på møter, seminarer eller delta på et stevne kan få tankene til å vandre. Spørsmålet er om det er bra eller dårlig hvis samlingen har konferansemøbler som er komfortable, gjør det at du fokuserer mer eller mindre på det som virkelig blir sagt? Skal det serveres kaffe og kake eller vil koffeinet gjøre folk mer lekne, og vil sukkeret fra kaken få folk til å få et midlertidig sukkerspark i pausen og deretter sitte med slitne øyne gjennom møtet og passivt begynne å slappe av i møblene som kontormøbelstoler/stoler eller hva som helst som ønskes, og ønsker deg en ny kopp kaffe med tilhørende sukkerspark. Kanskje alle begivenheter ville startet med litt koordinert dans, det sies at du utfører og fokuserer bedre etter så lite som ti minutter med rimelig koordinerte bevegelser, så selv stående yoga eller tøyning kan fungere like bra. Og effekten varer lenge, så hver morgen, enten det handler om å sitte på møter hele dagen eller være ute i marka og jobbe, ville det nok vært bra med litt morgenøvelse.